Vincat Veritas

Låt sanningen segra

Den vänsterextrema ”antirasistiska” autonoma organisation vars destruktiva politiska opionsbildande med blod på sina händer som deras inhumana agerande fått utav att tysta Sverigevänner och var också den övergripande anledningen till att hashtaggen #detfinahatet skapades.


Loan som vi allra flesta idag känner till igenom organisationen Researchgruppen, kammade hem Guldspaden efter det att man hackat Flashbacks sevrar och på så vis kommit över 1000-tals svenskars identiteter bakom de profiler man registrerat för att bli medlem på berörda community.

På Flashback finner man den mörkare sidan hos människan och därför kan man ta del av unga kvinnors hjärtskärande berättelser om det trauma de tvingats uppleva och hur de dag för dag försöker må bättre.

Det är i sin anonymitet man haft modet att våga berätta och när Researchgruppen gjorde ett virtuellt inbrott i ett virtuellt dataarkiv och stal kontouppgifter så bröt man Svea rikes lag . Organisationen använde den typiska ”skylla på varandra” retoriken och rättsprocessen blev därför kort.

Researchgruppen har nu i sin hand stulna personuppgifter till alla anonyma konton som dessutom är grundlagsskyddade till alla de 1000-tals svenska medborgare som drabbats.

Researchgruppen letade efter det allra mörkaste bottenskrapet bland kommentarsfälten och hängde ut otaliga människor med identitetsuppgifter till sitt rasistiska uttalande knutet till ens ”anonyma” konto vilket gav dessa uthängda förödande konsekvenser i deras privatliv. Och detta är också anledningen till att man vann den omdiskuterade Guldspaden 2013.

Man belönade alltså organisationen vars rötter började i den autonoma våldsvänstern för att ha brutit mot personuppgiftslagen OCH ”all time high ” någonsin i svensk historia för det stora antalet utav svenska familjer som till följd av deras uthängning därför totalt utplånats. Den röda eliten hurrar…

Statlig media och gammelmedia med relikerna SvT och Aftonbladet i spetsen så hjälpte de alla inom den rådande röda åsiktskorridoren till med förföljelsen av de man brännmärkt, man har blod på sina händer sen den dagen Researchgruppen drevade en Sverigedemokrat till att begå självmord.

Ingen inom denna politiska sfär känner någon skuldbörda alls då dessa offer har berövats på sitt mänskliga värde när denne yttrat en individuell åsikt utanför den kollektiva godkända och därför förvisast ut ur det röda åsiktsparadiset.

Ett svagt hurrande eko från 1933 ljuder igenom historien varje gång en åsiktsdömd faller av ”Det Fina Hatet”.

Researchgruppen är kända för att åsiktsregistrera politiska motståndare och Loan själv har använt Facebook som platå när denne med triggande statusinlägg hetsade fram det sämsta hos folk för att ta skärmdumpar till det propagandakrig som man fört under många år för att skapa en opinion om att förstärka bilden att fler rasister finns och att de dessutom blir de bara farligare.

Om ens levebröd är inom antiraströrelsen och då bekämpa rasism så är man väldigt partisk och bevisar ingen fakta alls, trots det använder staten studier från lika oseriösa aktörer på marknaden.

I bilden ovan så använder Loan bibliska verser i ett tweet för att förmå vad man får anta är riktat till västerländska kristna donatorer. Till barnen vars föräldrar är islamistiska terrorister och skyldiga till massmord utav kristna?

Är det inte något som luktar lite skämt här kan man tycka, hade nu islamisterna önskat humanitär hjälp utav kristna så borde man inte dödat alla de kristna som var humanism på plats?

Oavsett så är det smaklöst att Loan gör en offentlig ”rädda barnen” kampanj för mördarnas barn men utesluter helt de barn som är föräldralösa pgr av att de barns föräldrar Loan vill skapa opinion för att rädda.

Moraliskt rätt är att i första hand vilja hjälpa de barn som blivit föräldralösa då deras föräldrar blivit mördade och i sämsta fall göra en kampanj som gäller båda grupper barn.

Man gör alltså ett aktivt val offentligt och det där ekot gör sig till känna igen när vi tänker på vilken annan tyrann som också favoriserade islamister..

Tack för ordet

Kaj Tomas johannesson

Vincat Veritas

Låt sanningen segra

"FÖR SVERIGE - PÅ TIDEN"

'Oro' - är den ränta du betalar då du lånar av morgondagens bekymmer.

Ny Demokrati (Nyd)

Ur folkrörelsen kom ett folkpart

Kulturbilder

Svenska Kulturbilder - binder samman forntid med nutid

Bjorkbloggen

BLOG POSTS IN SWEDISH AND ENGLISH! Bibelfrågor med ämnen som fri vilja, rättfärdighet, lag, synd, nåd

Vad händer i Mellanöstern, USA och Kina idag?

What is happening in the Middle East, USA and China today?

%d bloggare gillar detta: