Vincat Veritas

Låt sanningen segra

Associationsskuld – Ett opionsbildande redskap ur den röda retoriska verktygslådan.


Krönika av Kaj Johannesson

Bemötte sedvanlig associationsskuld från en opionsbildare ur den röda åsiktskorridoren.

Mr Röding

Här försöker Jimmie Åkesson raljera över rasismen inom SD. Att säga att SD inte har något med rasism att göra är som att gå in i en Gorgonzolafabrik och säga att mögel inte har något med osten att göra!
När tror ni att SD kommer att bli rumsrent?

🙈🙉🙊🙈🙊🙉🙈🙊🙉🙈🙊🙉🙈🙊🙉

Kaj Johannesson

Vänsterpartiet har fler mördare, våldtäktsmän och andra grova kriminella än det finns rasistiska uttalanden från SDs sympatisörer…

Varför är inte detta ämnet mer relevant när det ändå berör förtroendevalda politiker som i handling skadat andra människor?

Varför vill inte opionsbildare ur den röda åsiktskorridoren alls prata om de otaliga antisemiter som finns i de egna politiska partierna, hos sympatisörerna och hos den väljargrupp man valt att hämta hit från andra sidan planeten för att säkra sin position i kommunerna?

Istället propagerar man igenom den statligt partifärgade mediala public service kanalerna att problematiken kring antalet och dess ökning skulle vara relaterad till Sverigedemokraterna… (?)

Trots det att SD är Pro-Israel och motståndare till Islam och därför har också partiet blivit antisemiternas största fiende.

Antisemitismen är väl förankrad på den politiska arenan där hatet mot judarna och SD är det som förenar de flesta partierna med varandra såsom #kommunisterna, #nationalsocialisterna , #miljöpartisterna och det parti som gjort allt detta möjligt igenom en omfattande normalisering utav deras närvaro och där man skyddat deras opionsbildande moskéer från att kunnas kritiseras eller ifrågasättas är ingen mindre än Socialdemokraternas brinnande engagemang som hållits vid liv sen 1930.

Varför hör man ingen inom den röda #åsiktskorridoren ifrågasätta sina egna politiska språkrör varför man inte lever som man lär och likaså om det verkligen kan vara moraliskt korrekt att ha gemensam vårdnad om dessa fundamentala antisemiter med ex NMR?

Antirasisternas vapen #detfinahatet som praktiserats mot otaliga Sverigevänner är gissningsvis det som avskräcker från att de besvärliga frågorna inte heller blir ställda.

Vincat Veritas

Låt sanningen segra

"FÖR SVERIGE - PÅ TIDEN"

'Oro' - är den ränta du betalar då du lånar av morgondagens bekymmer.

Ny Demokrati (Nyd)

Ur folkrörelsen kom ett folkpart

Kulturbilder

Svenska Kulturbilder - binder samman forntid med nutid

Bjorkbloggen

BLOG POSTS IN SWEDISH AND ENGLISH! Bibelfrågor med ämnen som fri vilja, rättfärdighet, lag, synd, nåd

Vad händer i Mellanöstern, USA och Kina idag?

What is happening in the Middle East, USA and China today?

%d bloggare gillar detta: