Vincat Veritas

Låt sanningen segra

Genuspseudovetenskap


Krönika av Kaj Johannesson

En frågeställning om genuspedagogik ur en debattgrupp som har blivit besvarat och belyst.


Genus är inte någon vetenskap alls utan är ren och skär pseudovetenskap…

Man utgår från att barn är könsneutrala och att det är yttre påverkan som avgör de stereotypa könsrollerna…

Dvs att föräldrarna är orsaken till att sonen väljer leksaksbilen och dottern en docka…

Detta är den vitala grundstenen man bygger hela den filosofiskt fundamentala genusläran på.

Vilket är så urbota idiotiskt att klockorna stannar… Att pojken väljer ex en leksaksbil före dockan beror på att hans biologiska kön och där hormonerna testosteron och östrogen är den avgörande orsaken till barnens intresse som avgör valet utav leksak.

Genus förespråkarna hävdar lika irrationellt om att det är fel att tvinga på barnen den biologiska könstillhörigheten som redan avgjordes när spermien befruktade ägget och slutligen föddes till denna galna värld. Man påstår sig göra detta av humanitära skäl med barnets intresse i fokus.

Detta ofog är sprunget ur politiska intressen där liksom det senare populistiska ordvalet ”hen” kommer ifrån och tvingades på det svenska folket med hänvisning till att det saknades en könsneutral benämning på de barn och vuxna som anammat denna irrlära…

”Vederbörande” är ett av få könsneutrala pronomen man helt förkastat tillsammans med de övriga som funnits länge i svenska språket och därför av den enkla anledningen inte heller kan verka som det politiskt opinionsbildande verktyg man behöver för att förankra den egna ideologiska övertygelsen hos andra.

//edit. Annars är det en ganska vanligt förekommande företeelse som opionsbildarna inom den rådande röda #åsiktskorridoren använder sig av.

Dvs man normaliserar det ord, symbol eller slogan igenom att pumpa ut (1)propagandan igenom alla tillgängliga medier man har att tillgå, När tillräckligt många tar denna falska nytolkning till sig så är den oftast ganska gynnsam. Beroende på hur väl man har lyckats opionsbilda/normalisera till gagn för den politiska överheten man anser sig ha rätten att företräda som någon suverän organisation likt 007- ”med rätt att döda .” (#detfinahatet)

Vi som inte tillhör denna politiskt ideologiska gruppering där grundläggande naturvetenskapliga kunskaper helt sonika förbises och istället normaliserar icke vetenskapliga rön till gagn åt den egna övertygelsen kan med enkelt folkvett och allmänbildning förstå hur och varför genus pseudovetenskap är motsatsen till den sanningen vetenskap lär ut.

Hur kan vuxna människor anse sig ha rätten att beröva ett barn på den biologiska könstillhörighet vedertaget föddes till att vara? Och att som djävulens advokat dessutom påstå sig göra detta pgr av barnets intresse…?!

Vad barnen själva när de blir äldre självständiga individer vill benämna sig som är endast deras beslut att ta och fram tills dess ska inte någon ha bestämmanderätt över deras könstillhörigheten!

Och förövrigt är det idag glasklart att barn som man berövat sitt kön på igenom genus pseudovetenskap har farit psykisk illa av denna påtvingade psykologiska misshandeln.”

//Kaj Johannesson

1 den röda statliga åsiktskorridors opinionsbildande propagandaapparat finner vi det mesta från gammelmedia där man med stor framgång normaliserar dig och dina barn med specialdesignade program för att ta in det nya som är rätt i tiden vi anses bara ska acceptera och svälja.

Ex barnprogrammen på tvn som normaliserar olika sexuella konstellationer som en hårt sminkad machotransa och på barnnyheterna så är hälften fake news och resten är så överdrivet vinklat till de röda och grönas favör att barn i Sverige går omkring och säger argt att de hatar Trump så fort ämnet politisk berörs.

Vincat Veritas

Låt sanningen segra

"FÖR SVERIGE - PÅ TIDEN"

'Oro' - är den ränta du betalar då du lånar av morgondagens bekymmer.

Ny Demokrati (Nyd)

Ur folkrörelsen kom ett folkpart

Kulturbilder

Svenska Kulturbilder - binder samman forntid med nutid

Bjorkbloggen

BLOG POSTS IN SWEDISH AND ENGLISH! Bibelfrågor med ämnen som fri vilja, rättfärdighet, lag, synd, nåd

Vad händer i Mellanöstern, USA och Kina idag?

What is happening in the Middle East, USA and China today?

%d bloggare gillar detta: