Vincat Veritas kan idag presentera den dom ett afghanskt ”flyktingbarn” dömdes till när han överföll en 12-årig flicka sexuellt i hennes hem.

Det var när Abdul fyllde 18-år och inte längre fick bo kvar på HVB-hemmet i Sölvesborg och därför riskerade att bli bostadslös som den 45-åriga mamman till dottern valde att öppna sitt hem.

Orsaken till att modern valde att ta detta beslutet trots att hennes dotter bor hos henne varannan vecka i ett växelvis boende som delas med fadern var att hon enligt dottern hade en kärleksrelation med den nu dömda sexförbrytaren.

Att äldre kvinnor i beroendeställning relaterat till invandringsindustrin inleder sexuella relationer med ensamkommande ”flyktingbarn” är ett växande och återkommande problem.

Ett problem utav många med dessa bekräftelsesökande kvinnor är att de inte längre agerar opartiskt och därför tar felaktiga beslut som i sin tur skadar andra människor, något denna medelålders mamman gjorde mot sin dotter.

picsart_01-24-111220136083.jpg

Det som gör denna händelsen särdeles otäck är att modern efter överfallet uppmanade sin dotter att inte anmäla det sexualbrott hon blev utsatt för till polisen, förevändningen till hennes uppmaning var att om hon gjorde det så fanns en risk att hennes ”pojke” skulle bli utvisad… Det var först när dottern berättade för sin syster om det som hänt fadern blev informerad och en anmälan till polisen gjordes och den rättsliga processen kunde påbörjas.

Något som tåls att nämnas ytterligare är att modern själv inte efter händelsen bad Abdul flytta och värre ändå var att hon på sociala plattformar med likasinnade kvinnor efterlyste ett nytt hem åt ”underbara” Abdul utan att informera om att den underbara våldtäktsmannen innebär en fara för eventuella familjemedlemmar.

Att modern är en tydlig förkämpe åt #MeToo rörelsen med deras hashtag på sin profilbild som återfinns på hennes Facebook så avslutar vi med att säga att det hela är obeskrivligt horribelt och chockerande.

Vincat Veritas

Skapa en egen hemsida med WordPress och installera Jetpack för att lyckas nå ut till otaliga Internetanvändare.

Här nedan kan ni ta del av domen och påföljden om den ”underbara” Abdul (Abbe).