Vincat Veritas är en nyhetsportal som drivs helt ideellt, dvs vi gör detta för den goda sakens skull (🇸🇪) och hade uppskattat om ni som följer oss kunde ex. lämnat ett betyg eller kommentar till berörda artikel

Tack på förhand

Då denna artikeln är en liten del av ett väldigt stort ämne så har vi på Vincat Veritas valt att angripa ämnet tillsammans med Miss TNT och på så vis att vi delar upp ämnet till hanterbara punkter. Därför kommer ni att stöta på vissa ord som är markerade med färgen lila vilket då betyder att när ni trycker på dessa ord blir hänvisade till hennes artiklar relaterade  till det ord ni valde att följa upp.

Hitta till Miss TNT

 

Sen vi öppnade våra gränser utan att sätta någon form av krav alls på de som anlänt så har sjukdomar vi utrotat sen länge återigen kommit att härja hos befolkningen och då för att nämna några få av de fruktade, multiresistenta dödliga återvändande farsoterna så har vi mässlingen och TBC.

 

picsart_01-16-09120801343.jpg
Kommentar från Facebook

 

Och som om det inte vore illa nog så har även vår gamla nemesis återvänt för att stanna efter flertalet år som vi varit beskonade från dessa smittbärande parasiter och hur främmande det än låter är det vägglössen som åsyftas…

Tragikomiskt är att gammelmedia och två sittande regeringar beskyller det svenska folket och då på deras resvanor att utrotade parasiter och sjukdomar finns bland oss igen. Skandal att man inte tar ansvar över det faktum att att det är deras ”öppna våra hjärtan” retorik som släppt in horder av människor från 3e världen utan att skänka sitt eget folk en tanke på vilka konsekvenser deras beslut skapat.

 

picsart_01-16-091345022085.jpg
Kommentar från Facebook

 

Man kan inte ta med sig sin hund fritt över gränserna i Europa trots den är en kär familjemedlem då det finns hårda krav på veterinärsintyg och tidsperioder i karantän för att djuret ska vara garanterat sjukdomsfritt så inte främmande sjukdomar följer med in i det land man ämnat besöka.

 

picsart_01-16-081433658721.jpg
Kommentar från Facebook

 

Men men… Människan som oftast dessutom är smittbäraren släpper man bara in utan krav och utan en snabb hälsokontroll eller sanering av bagage? Inom 24/h rör de sig fritt bland andra och åtnjuter fler rättigheter än majoritetsbefolkningen…

Vincat Veritas har skrivit en artikeln om vägglöss där det avslöjas att migrationsverket köpt in tusentals meter ”luslist” för att desperat försöka bromsa vägglössen spridning på landets många nära gränsen till otaliga asylboenden. Vincat Veritas har varit i kontakt med en av de snickare som fått i uppdrag att tillverka dessa lister åt större bolag som i sin tur monterar dem på asyboendena.

 

picsart_01-16-08497555144.jpg
Kommentar från Facebook

 

 

FAKTA

Invandringens kostnad 2016

Hösten 2016 beräknade regeringen att utgifterna för migrationen skulle ligga på 19,4 miljarder kronor men blev istället:

59 miljarder kronor.

19 miljarder mer än vad hela rättsväsendet ink  polisen kostade 2016.

10 miljarder mer än utgiften för hela försvaret samt samhällets krisberedskap under 2016.

Kostnaden för alla barn i hela landet (barnbidrag) 2016 var blygsamma 26 miljarder kronor, alltså kostade invandringen hisnande 33 miljarder kronor mer.

 

Det som förundrar mig i det hela och som jag aldrig lyckats riktigt förstå är vad som fick beslutsfattarna att tro sig inneha tillräckligt med styrka och kapital för att axla en så grandios roll som humanitär stormakt när inte ens de stora och rika länderna klarat av det?

Min slutsats är att om man inte med logik kan hitta den motivationen som krävs för utsatta sina landsmän för den oerhörda ondska som man faktiskt gjort då måste lida av någon allvarlig psykisk åkomma eller inneha ett fruktansvärt hat gentemot mot sina landsmän.

Utöver denna oförsvarbara extrema kostnad vi skattebetalare tvingas stå för som dessutom ökar varje år så ökar även de kriminellas gärningarna mot den svenska befolkningen. Exempelvis så ökade sexualbrotten från 12 100 anmälningar år 2006 till drygt 18 000 år 2015.

Och när staten ogenerat tömde det svenska folkets kassaskåp på dess besparingar för att ha kapital till att kunna ombesörja de nyanländas många behov så hurrade även denna gången en betydande del svenskar.

Och med tanke på kostnaderna som nämndes tidigare och regeringens ovilja att räkna utifrån verkliga preferenser och därför mycket hellre gör glädjekalkyler som diffar med ca 33 miljarder kronor aldrig heller kommer kunna hålla någon realistisk budget alls. Kontentan blir att man får dra ner på andra tunga poster (utgifter) vilket betyder att det är det svenska  folket som får det sämre på något vis.

Bäst vore att de förstod sitt misstag och backade ur det hela men det gjorde man aldrig och tusentals kvinnor har därför blivit offer av det nya mångkulturella Sverige och det enda beviset på att det hemska faktiskt har hänt är en siffra i våldtäksstatistiken, Polisen lägger ner fallen innan de ens nått skrivbordet…

Fast ”ladorna är tomma” hörs fortfarande många svenskar applådera.

Regeringen valde att beröva den egna befolkningen på deras välfärd och snabbt slutade viktiga samhällsfunktioner upphöra vara effektiva och tillräckliga.  De nyanlända uppvisar svårigheter i att vilja anpassa sig till samhället och att acceptera majoritetsbefolkningens levnadssätt, lagar och etik. Så regeringen förändrarsamhällsstrukturen till deras fördel och begär att svenskarna anpassar sig och har förståelse när islamistisk kultur breder ut sig i det offentliga rummet. Svenskarna hyllar fortfarande sin ledare.

 

picsart_01-16-0988026966.jpg
Kommentar från Facebook

 

Idag lever stora delar av den svenska befolkningen under sådana skräckfyllda premisser man förväntar sig uppleva i krig när lagar och rättvisa satts ur spel, när det är den starke och brutale som bestämmer.

Vi lever i den verklighet som blev kontentan  av de många och destruktiva beslut som fattats av den goda eliten när de suttit  i Rosenbad och ryggdunkat varandra goda och heliga, långt långt ifrån den bistra verklighet som få kan fly ifrån. Där den civiliserade lille ”typiska” svensken som aldrig behövt använda våld tidigare ska försvara sig mot de som är stöpta i allt det hemska krig och religion är skuld till.

Idag har många otaliga svenskar drabbats av sådan ondska att vi innehar både första och andra plats med flest våldtäktsoffer. Världens våldtäktsland, Sverige. Vi toppar inte bara Europas lista över flest anmälda våldtäkter utan kommer även på en stark andraplatsbland bland världens OECD-länder, förstaplatsen tog Australien.

Varför valde man på regeringsnivå att dela upp ett krig långt ifrån våra gränser och flytta hit en del av kriget här till oss? De kan ju inte spela oskyldiga med tanke på de släppte in otaliga horder av soldater innanför våra gränser…

DET VAR ALDRIG NÅGRA BARN

 

Vi får hoppas att ni som är medskyldiga till Reinfeldt’s och Löfvens mångkulturella nya Sverige skäms, skäms för allt horribelt ni utsatt era medmänniskor för…

 

screenshot_20180116-1233071899175877.jpg