GLÖM INTE ATT DELA ARTIKELN

Väckelsen av gräsrötterna

Idag skulle vi på Vincat Veritas vilja dryfta om ett större problem som har tråkigt nog eskalerat under en alldeles för lång tid så att det kommer krävas hårt arbete och en vilja av stål för att komma tillrätta med det vi ämnar belysa om.

Det är av största vikt och vi hoppas att ni delar detta inlägget och även upplyser/utbildar era medmänniskor så vi kan skapa ringar på vattnet och engagera maximalt antal goda viljor att samverka på bästa möjliga sätt.

Högerextrema har infiltrerat gräsrötterna

Vi som driver de alternativa medierna på Facebook har under ett par år haft full fokus på den vänsterextrema kanten och då på politiska organisationer som #Jagärhär, Researchgruppen, EXPO och har därför inte varit medvetna om den offensiv de högerextrema gjort rakt in i våra led och har där sedan under en längre period spridit ideologisk desinformation för att kunna värva och härska på Sverigedemokraternas bekostnad. Där dolda svarta giriga nävar ideligen roffar åt sig av det fundament som SD vilar på dvs sina sympatisörer.

Det folkliga partiet

Sverigedemokraterna är en rörelse av folket för folket med otaliga eldsjälar och medmänniskor som verkar för en tryggare framtid som vi tids nog kan överlämna till våra barn med de bästa tänkbara möjligheterna tillgängliga, men hur skiljer vi på de flaskor vars innehåll är brunt, grumligt och odrickbart mot de flaskor med rent, klart och uppfriskande innehåll när de alla ser precis likadana ut där de står i sina backar på det svala och dunkla golvet ?

Jo man belyser dem så innehållet kan ses och det är även så man bör göra mot de som utger sig för att vara sverigedemokrat som dig men har emellanåt yttrat sig på ett vis du inte är bekväm med vilket då kan vara en indikation på att vederbörande är en dessinfomatör hemmahörande i något av de många organisationer som ingår i den högerextrema gruppering samtliga klassificeras i.

Att urskilja och distansera

Ni återfinner Sverigedemokraternas partiprogram ett par stycken ner som förklarar vilken linje partiet ämnar följa. Det är också dessa ord/betydelse de förljugna oftast vill ändra på för att kunna applicera eller byta ut den egna ideologin med Sverigedemokraternas. Och man vill ständigt påvisa ordet ”nationalistisk” för mer än vad syftet var när partiprogrammet skrev.

De ljusskygga menar att där står nationalistisk/nationell, och att man kan därför använda något av de två orden likvärdigt för ”Sverigedemokrat” men nära nog samtliga Sverigedemokrater själva trivs att benämna sig med partiet då inga missförstånd om vad man så stolt tillhör kan ske, vilket de andra omedelbart gör då de är sen långt tillbaka är tagna av de högerextrema för att identifiera sig utanför den egna gruppen. Och ordet nationell är dessutom upptaget av en högerextrem organisation som kallar sig just för ”de nationella” (se nationell). Så vill man bruka dessa namn så är det för att man antagligen identifierar sig bättre med dem än det brukliga som är ”Sverigedemokrat” eller ”SDare”.

Ytterligare undviker man medvetet det faktum att där står ”nationalistisk grundsyn” vilket enklast betyder att man vill behålla traditioner, värderingar och andra svenska aspekter kvar i nationens utveckling fram i tiden. Alltså kan man inte separera ordet från avsedd meningen och använda det till att proklamera sin tillhörighet till Sd. Inte heller kan man använda sig av frasen ”Jag är en nationalistisk/nationell Sverigedemokrat” utan det personen faktiskt säger på ren svenska är ”jag tillhör inte Sverigedemokraterna och ogillar dem så pass mycket att jag känner ett olidligt tvång att distansera mig från dem och istället påvisa min äkta politiska tillhörighet.

Sverigedemokraternas partiprogram:

”Sverigedemokraterna är ett socialkonservativt parti med nationalistisk grundsyn, som betraktar värdekonservatism och upprätthållandet av en solidarisk välfärdsmo- dell som de viktigaste verktygen i byggandet av det goda samhället.”

Åsikterna, agendan och värvningen

Och det är nu det känns tvunget att belysa om den ideologiska katastrof som man såg för några veckor sen och fortfarande kan skymta till och från på de sociala medierna och det att sympatisörer från Sverigedemokraterna ingår i olika grupper med nazister och andra högerextrema (normaliseringen) tillika dessutom helt ogenerat som om det vore helt naturligt och korrekt att göra så.

NMR är nationalsocialiskt vilket per definition är nazism i direkt nedstigande led från självaste Adolf och totalt oförenligt med Sverigedemokraterna på alla plan, det är dessutom allmän kunskap att varenda ett parti/organisation höger om Sd känner ett inferno av hat i dess renaste form mot detta sverigevänliga parti som dessutom är det enda som är pro-israel i riksdagen. Det cirkulerar den mest förnedrande hatpropaganda möjlig riktat mot ”Sionistdemokraterna”, det förekommer ständiga hot och skulle dessa nationella över en natt styra landet så hade samtliga Sverigedemokrater varit de allra första man gjort sig av med för att SEDAN låta judarna gå samma öde tillmötes.

PicsArt_01-19-07.27.06
Dessa åsikter innehas av majoriteten hos de högerextrema och dessutom öppet om Sverigedemokraterna och dess sympatisörer, något som gör det än mer märkligt att omnämnda sympatisörer har åsidosatt sin egen beröringsskräck och känner en gemensamhet hos NMR eller de Nationella.

Inte nog med att man sviker de Sverigevänner som tidigare kämpat mot de högerextrema så sviker man även partiet i helhet då stockholmssyndromet ödelägger det förtroende allmänheten har till SD, ett förtroende eldsjälar har fått kämpa i flera år för att bygga upp. Då de största skillnader man kan hitta mellan de olika partierna som finns registrerade i valberedningen är just de mellan NMR och SD allra störst, man är sonika ideologiska fiender av rang som aldrig någonsin kommer ha ett sammarbete.

Självinsikten

Om ni tycker att det går utmärkt att vara SDare och hänga med nationella så rekommenderar Vincat Veritas att även utåt visar upp den politiska färg ni egentligen bär på. Detsamma gäller de som smyggillar artiklar och inlägg på de högerextremas plattformar, var då ärlig mot dig själv och visa vem du är för kan du trycka och bekräfta (normalisera) deras propaganda så passar inte blåsippan dig.

Jag såg på VK att en Sverigedemokrat jag varit vän med i många år visat uppskattning via skrift till en aktion utförd av NMR. Jag kontaktade honom via Messenger där jag skickade dump på hans handling med rubriken ”???”, fick senare tillbaka hans förklaring som lät så här:

”Tjenare *******

Jag uppskattar det NMR gör. Jag uppskattar det alla männiniskor gör som är emot etablissemanget. Får jag välja mellan en marxistisk socialism, och den socialism som NMR står för så föredrar jag NMR alla dagar i veckan. Men sen avskyr jag socialism i alla dess former.

Jag kan tycka att SD,s ledare ibland är lite mesiga. Varför inte ifrågasätta vad våra förtroendevalda politiker beslutar i Bilderberg gruppen?

Det behövs fler som NMR och Bechir Rabani, i en tid då vi faktiskt står inför ett inbördes krig över hela Europa.

En uppfattning som jag absolut inte delar med NMR är Palestinakonflikten där NMR tar parti för Palestina och de har ett hat mot Sionister / judar.

Men de har en stor moral, som jag uppskattar.”

Jag instämmer inte alls i något av det jag fick tillbaka som svar på varför han visat sin uppskattning till en nazistisk aktion utfört av nationalsocialisterna dvs nazisterna i NMR.

Det jag däremot nu vet är att vi inte längre tillhör samma parti och nu när jag vet detta så blir det svårt för honom att spela sverigedemokrat och sprida desinformation i sverigevänliga grupper och tillfoga den förstörelse som alltid följer deras väg, det är var och ens plikt att stänga ute de ljusskygga från vår gemensamhet och nätverk. Känn ingen sorg över förlusten av vänskapen, det kände inte vederbörande som så lättvindigt valde bort dig för att få bli nazist.

//Vincat Veritas

Del 2

De trojanska hästarna

Ord man ska vara extra vaksamma över ifall någon använder sig av då dessa används ofta och återkommande i de högerextremas retorik och därför snabbt kan ge de indikationer som tillsammans med andra observationer gör att man kan ifrågasätta om vederbörandes avsikter som uttalad Sverigedemokrat är äkta eller inte.

Efter kritik på de sociala medierna om detta stycket ovan så gör Vincat Veritas ett förtydligande om att användandet av de olika uttrycken inte ensamt är skäl nog att misstro sina kamraters lojalitet mot partiet.

Demokrat
Nationell
NMR
Sionister
Judar
Bilderberg
Nationalist
Folkförädare
Etniska homogeniteten
Folkutbyte
Antivit
Antidemokrat
Folkförrädare
Globalister
Befolkningsutbyte

Undermänniskor
(Listan fylls på allt efter som)

Länkar för er som vill läsa mer om de olika ideologiska grenarna:

Nordiska motståndsrörelsen – Militant nazistisk
https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Nordiska_motst%C3%A5ndsr%C3%B6relsen

Nationella rörelsen i Sverige
https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Nationella_rörelsen_i_Sverige

Nationalsocialism -Nazism
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Nazism

Nationalism
https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Nationalism

Nordisk alternativhöger
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6806378